Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/8/d/egstrand.dk/httpd.www/wp-content/themes/rosa/inc/classes/widgets/wpgrade_latest_comments.php on line 126 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/8/d/egstrand.dk/httpd.www/wp-content/themes/rosa/inc/classes/widgets/wpgrade_social_links_widget.php on line 59 Om Egstrand - Cafe Egstrand
Om Egstrand

Om Egstrand

Egstrand

Café Egstrand midt på strøget i Vejle er i dag kendt for sund mad i hyggelige omgivelse. Sådan har det ikke altid været, for historisk har lokalerne huset et bageri, og vi har løbende gæster, som fortæller spændende historier fra den tid.

Sund mad

Menuen består af sunde retter, hvor bagel sandwichen er caféens flagskib. Menukortet indeholder noget for enhver smag med brunch, salater, juice, smoothies, god kaffe og tilhørende kage.

Unik atmosfære

Café Egstrand har 35 indendørs pladser, hvor du kan sidde og nyde et måltid eller en forfriskende smoothies. Er vejret til det, kan du rykke udenfor og følge med i det pulserende liv på strøget.

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag 10.00 – 18.00
Fredag 10.00 – 19.00
Lørdag 9.30 – 16.00
Søndag lukket

KONTAKT

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.
Ring på 75 83 00 33 ved bestilling til samme dag.

Café Egstrand
Nørregade 2, 7100 Vejle
Telefon 75 83 00 33
E-mail cafe@egstrand.dk